Site icon Eurasia Center

Ablak a Keletre – jövőre magasabb fokozatra kapcsol az Eurázsia magazin

Hamarosan második évfolyamába lép az idén debütált Eurázsia magazin, amelynek fő célja, hogy ablakot nyisson a Keletre, tényszerűen mutassa be a nemrégiben beköszöntött Eurázsia-korszakot és vele együtt a 21. századi világgazdaság régi-új főszereplőit. A magazinban az eurázsiai térséggel foglalkozó nemzetközileg is elismert magyar és külföldi szaktekintélyek, s akadémikusok mellett (és a velük készülő exkluzív interjúkkal/beszélgetésekkel egyetemben) az egyes témakörökben, rovatokban kiemelkedő magyar újságírók publikálnak, olvasmányos, ismeretterjesztő formában.

Az élettel teli, minőségi magazin mintegy száz színes oldalon, a legmodernebb nyomdai eljárással, látványos fotókkal kísérve mutatja be az eurázsiai térség sokszínű és izgalmas világát, olyan területeket ölel fel, mint a geopolitika, az innováció, a fenntarthatóság, a konnektivitás, a kultúra, történelem, utazás, sport és gasztronómia.

A 2022-ben megjelent első, második, valamint harmadik-negyedik összevont lapszámokban exkluzív címlapinterjú jelent meg Parag Khanna nemzetközi szinten is elismert geopolitikai elemzővel, Csizmadia Norbert geográfussal, a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány kuratóriumának elnökével, valamint Grandpierre Attila fizikussal, csillagásszal, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagjával.

Az Eurázsia magazin jövőre lépést vált, a következő évfolyam első száma a holdújévre jelenik meg megújult külsővel és tartalommal, és a tervek szerint a negyedévesről havi megjelenésre tér át 2023-ban.

Exit mobile version